KAMU YANG SUKA SAYA

11 Januari 2011

Facebook Kena Tutup???

Apa????Nak tutup Facebook??????

Padan muka korang...padan muka aku...kakakakaka...

Menggelabah tak korang dengar? Perasaan saya?

Terkejut..terkesima..terkedu..tapi tidaklah rasa begitu teruja sangat bila dengar kabar berita tu...still leh cool....

Tapi seriuslah....kalau Mukabuku@Facebook ni bakal ditutup Mac nanti...cam tak bestlah pulak...takkan nak renew Myspace balik..takkan nak bertweet2 pulak..sedangkan nak ber YM pun maleh nak bukak...takkan nak ber video messenger plak....kat opih takder camera...kikikikiki...

Jika suatu ketika dahulu..memang saya pernah giler berfacebook..sehari tak bukak..rasa gundah gulana..tapi semenjak Facebook kena bane di opis saya..hati saya mula tawar ngan Facebook..dan sejak itu saya mula dekatkan diri ngan blogspot. Dan sejak hidup saya benar2 makin gundah gulana..lagi membuatkan saya agak lupa ngan kewujudan Facebook..cuma bukak dan menjengah jek...

Pada saya tidak mungkin Facebook akan ditutup. Sangat mustahil. So, ada peluang ngobrol2 ngan kawan2 lagi...:)

Alin Marlini : Kalau takder Facebook...apa yang bakal diganti ek?? Handbook pulak kot....ngeh..ngeh..

8 ulasan:

norh berkata...

walaupun tak rajin letak apa2 status kat fb, tapi kita ada peluang update cerita kengkawan coz most of fb friends, kawan2 yang saya kenal dari zaman sek sampai masuk u, sampai kat tempat keja.. jadi tak brapa setuju jugak la kalau ditutup..

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

FB tak akan ditutup.. (^^)

kasihredha berkata...

facebook nak kena tutup????
..tak kot..gimik kot

ieda berkata...

akak dah jarang pakai FB sejak dah tertarik ngan blog ..cam fb tuu xada faedah jer , dgn berblog leh dpt duit kan .. faedah tuu :))

Sofya berkata...

alin..
kita serupa la..
dulu mcm xkena ja kalau tak on fb tapi bila kat opis kena blok fb, dah makin hilang minat nak update fb tapi masuk jenguk2 jugak..
rasanya fb nak tutup tu gimik jer kott..

cikpuanhady berkata...

hihihi..tu hanya khabar angin semata..keke..

kalau tutup pon, kan ade satu lagi yang cam facebook tu, ape dah nama dia, yg pakistan ke negara mana yg buat..

Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?

Alin Marlini berkata...

mana boleh tutup nanti tokey FB jatuh bankrup...hehehe

tenangsudey berkata...

Its CONFIRMED, Checkout Facebook Will Not Be Shutdown March 15th

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...