KAMU YANG SUKA SAYA

07 Januari 2011

Bukan Diriku

Memang saya ni kekadang anti Indon sikit..tapi kadang2 kejap jek..time panas jek..tak semua orang Indonesia tu tak baik kan..kalau tak naper setahun 2 kali saya boleh pi sana...ngeh..ngeh..

Sekarang ni tengah giler nengok citer Bukan Diriku...saya memang suka bangat ngan Hero ngan Heroin tu....kiut miut...tapi tak suker mamat muka omputih tu...ampun ya pak...

~Cinta 3 Segi~Gambar ehsan dari Encik Google...

Citer ni ditayangkan di Astro Ria (104) mulai 21 Disember 2010 pada setiap hari isnin hingga jumaat pukul 6.30 petang.  Ulangan pula ditayangkan pada pukul 11.00 malam. Saya tengok yang ulangan la..pasal tak sempat kalau nak tengok petang. Dari info yang saya dapat citer ni diadaptasi melalui drama jepun yang bertajuk “Anything For You”.  Saya tak pernah pun nengok citer jepun tu...Saya pun suker bangat ngan Baim Wong (Ryo), &Ririn Dwi Ariyanti (Ayla). Naper citer Indon selalu diadaptasikan? Citer kat Malaysia pun dah jadi trend camtu sekarang....

Kalau korang nak tau sinopsis..korang tengoklah citer ni  :) @ search kat Encik google yang kaya tu...

Ayokk..nonton sampai habih...  

Alin Marlini : Suka jugak tengok citer tamil yang lawan2...ngeh..ngeh..

4 ulasan:

Anne berkata...

Anne pun layan citer ni jugak :)

Alin Marlini berkata...

bestkan Anne....heroin dia kiut...i like...

Mimy Hamid berkata...

yes citer ni mmg best...gegas balik keje semata nk tgk citer ni

Alin Marlini berkata...

Kalau Alin..kena sengkang mata memalam baru tgk..kalau siang tak sempat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...