KAMU YANG SUKA SAYA

09 Disember 2010

LeSUng bAtU

~Lesung Batu Idaman~
*gambar ehsan dari google
Raser-raser orang Melayu leh idup ker tanpa lesung batu? Hah...melayu sorang ni dah try pun..kunun-kunun...terrorlah..semua bohh ajerr..dalam putera blender tu...hampeh...sambal belacan tak hensem langsung sudahnya....

Dari Econsave ke Kedai 2 hengget...singgah plak ke Tesco...drop by gak kat Jusco...masih tak terjumpa jugak lesung batu idaman. Apsallah Ikea tak jual lesung batu ek..mesti cool....hehehe...

Lesung batu camner yang ko nak wahai Puan Alin Marlini??

Selalu aku tengok lesung batu ni samer jek pattern nye..tapi sejak aku lihat  Lesung Batu Abg Mat Gebu aku jadi tertawan. Aku ada gak tanya kat dia..tapi still belum ada jawapan.Barangkali lesung batu turun temurun kot...

Korangggggg........(dengan gaya manja ala2 Ella).......kalau korang tertengok ker...terpandang ker...terlihat ker...terdaring ker..terjumpa ker..terusher ker...

Koranggg bagitaulah aku ye...aku nak sangat nih...

5 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

pakai lesung lagi sedap dari blander

misz jue berkata...

hari tu MJ jumpe lesung batu kat jusco MALURI, tapi bukan kat area yang ade kuali ke apa, tapi kat bahagian helmet motosikal..huhu..

pelik giler..

cube lah cari..gud luck babe!

Alin Marlini berkata...

Wasalam

Amy: betul tu Amy..baru ada ummph....

Mj: betul ker? JJ kat damansara xder pon...

Tanpa Nama berkata...

k.alin kat selayang ade lesung nie

Alin Marlini berkata...

Tanpa Nam : selayang kat ner?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...