KAMU YANG SUKA SAYA

22 Oktober 2010

1st Kerusi Makan

Kenapa 1st Kerusi Makan? Macam ada banyak plak kerusi makan aku ek....actually inilah 1st kerusi makan yang aku beli. Belipun masa lepas-lepas rayer haritu..perabot pertama untuk rumah SU3. Pehtu terus pi beli pasu bunga ngan bunga...baru ceria sikit nampak kerusi makan tu...
1st kerusi makan aku letak kat dining dibawah cahaya lampu ajaib aku tu ler...aku raser tu jek tempat yang sesuai.

Simple jek....

Nilah pasu yang aku beli kat SSF....beli masa takder sale tapi bolehlah...bunga plak beli kat area SSF(bkn dlm SSF)  ..tak ingat nama kedai...lebih murah dari SSF..

Lapik meja atas ehsan Mak....import dari Sarawak...hehehehe

9 ulasan:

daisy berkata...

aku pun suka merayap kat SSF

sshida berkata...

tulah dining dier mcm tak kena tempat kan...shida pnh tgk rumah SUE 3 yg teratai tu...dining, living mmg ade anjung bla letak meja mkn tak rasa pelik...tak pelah rezeki kite kat sini kan...hehehhe!! ape pun cantik meja mkn mu....ahaks!

Alin Marlini berkata...

shida..sy x penah p yg kat situ..bila shida nak pindah ni..hari2 lalu umah kosong jek..

sshida berkata...

tatau la alin bila nak pindah, dpt kontraktor sakit mmg mcm ni lah jdnya...kalu tak bln puasa dah gerak pindah tp rumah tak siap2 5bln pending...mcm nk renovate banglo je..nak appoint kontraktor laen duit dah byr full payment tp keje sangkut, rasa rugi bkn sikit byk lak tue....lg 30% nak siap je pun...yg penting grill la...adusss...alin jln bidara berapa ek...lupe lak...hehhe

Alin Marlini berkata...

Shida amik kontractor mana 1?Dia lg ker?aduss...sakitlah camtu...xper..pelan2 kayuh...dugaan tu..rumah kt belakang jek leh nmpk tp jauh..Bidara 3...

Alin Marlini berkata...

agak2 sidai kain leh usher2 ler...hihihi

sshida berkata...

oww...bidara 3...mmg belakang rumah shida tu...tp betul2 belakang ke..kalu betul akan ku skodeng nnt tak pun borak time sidai kain tp tulah entah bila...msh kontraktor yg same...sbb rugi dah byr full payment...lgpn bkn mudah nak topup duet semula kan...bkn skit byk tuu...pensann den lgpn dia dah buat 65% rugi lpskan dia..tp kalu dia lari redhoooo & pasrah je la, anggp tu satu ujian dlm kehidpan kiterang suami isteri.....!!

Alin Marlini berkata...

Bukan btl2 belakang..kena jln ke belakang skit...hihihi. OO..shida dah byr full ..tu yg bahaya tu..xper ar..doa2 semua b'jln lancar..blh duduk cpt2..ada gak kwn...hehehe

sshida berkata...

tuh yg jiwa memberontak nak pindah...sbb dah taw ade kawan...kekkek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...