KAMU YANG SUKA SAYA

24 September 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER

Jika semalam aku terjah blog glamer Kak Red..satu lagi blog glamer yang dah lamer aku usher2 blog brader nih. Tahu pun dari blog  Mat Gebu nih. Mula2 tertanya gak..awat brader nih glamer benor...patutlah glamer..macam2 ada...(cam iklan astro). Tidak rugi jika terjenguk blog brader nih. Macam2 info boleh dapat. Tapi aku baru jek jenguk 2-3 entry..pasal masih tak faham konsep blog dia...kena godam lelamer baru paham. Aku selalu tertunggu2 entry tunjuk ajar dia pasal blog nih...tetiba hari ini cam dia dengar jek isi hati aku pasal new blogger (dah lama berblogger tapi baru perasan nak glamer...kukukui). Entry brader nih hari ini tentang para blogger yang masih suam2 kuku yang mahu tunjuk ajar cikgu kiter ni.. sila klik sini.Aku suker mende2 camnih...so try buat apa yang disuruh ye cikgu... 


hehehe...abih sudah tanggungjawab. Harap2 Encik Ben sudi & suker melawat blog comey saya yang tidak seberapa nih...ngeh..ngeh..ngeh..

Sesaper berminat sila klik apa2 yang patut...

3 ulasan:

Anne berkata...

Anne pun suka baca blog Red Mummy..blog Bro Ben Ashaari ni Anne baru gak terjah 2-3 hari lepas sbb tengok ramai sgt link blog bro ni...menarik kan citer diaorang.

Tanpa Nama berkata...

jeffers music bandon free music 78 rpm records
loisianna music minister to georgia australian rock music studies sheet music jay and kai uk music the rapture
pga golf yanni music

Alin Marlini berkata...

Anne: tkt ni dorang ni yg tgh top..kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...