KAMU YANG SUKA SAYA

09 Ogos 2010

Factory Outlet @ Bandung

Kali ini, aku xmo citer banyak sangatlah pasal Bandung ni..pasal entry lepas pun dah citerkan...cuma nak tunjuk tempat2 bestlah yang patut korang pergi kalau nak ke Bandung.

Kat Bandung ni banyak Factory Outler (FO)...macam2 jenis ada...larat ngan tak larat jek nak jalan. Tapi kalau nak pegi FO kena parking satu tempat then jalan kaki...pasal FO dorang dekat2 jek. Apsal takleh naik keta? Sebab....setiap kali kiter parking kena bayar. Berapa kena bayar? Taklah mahal sangat..paling murah Rp1,000 = RM0.30 lah....tapi kalau dah 10 tempat..tak ke banyak gak kan...lebih baik jalan kaki...lebih bagusss....






Yang ni sebahagian jek...macam2 FO lagi korang leh pegi..larat ngan tak larat jek...byk lagi FO yang aku pegi tapi x sempat nak snap gambar...tapi bab shopping....memang berbaloi..baloi...
Esok..esok..aku update bab makan plak ek...syokkkkkk.....

2 ulasan:

Nieza Ishak berkata...

bestkan pergi bandung ..
Nieza kena repeat paper balik sbb fail ... kah kah kah

Alin Marlini berkata...

kah..kah..kah..siap repeat tu...mmg best bg kiter oang pompuan ni...shopping madness...
kumpul duit...leh pegi lagi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...