KAMU YANG SUKA SAYA

04 Julai 2010

Melawat Tapak

Entah naper 2-3 menjak nie...kalau tak entry mesti raser bersalah plak (perasan cam ada oang bc blog jek...heheheh)..Nie dak2h 3 hari tak blogwalking ...tak entry paper pon..kepala otak ligat berpusing memikirkan konsep rumah nanti..ikut hati main bedal jek tapi nnt jd caca merba plak...tak syok plak..Busy ngan cupcakes lagi..jumaat lepas buat 2 Pelangi Butter Cake ntuk Cek Ton..kenduri cukur jambul Mia yang comei tu...peh tu ahad plak ada orang tetiba order plak cc 18 biji (ckit nooo)...tapi dek sebab nak jg hati 1st customer...den buatkanlah jugak...bahan semua dah ader...senang ckit..al-hamdulillah..cc aku dah dikenali ramai...rezeki2...

Pehtu sempat gak aku ngan Encik Suami singgah Saujana Utama (SU3)...melawat tapak...hehehehe..tapak aper plak ni? Tapak umah ler...hihihi..padahal camtu jek...cuma minggu ni pi tengok..table top dah siap...sweetnyer....tu baru table top..belum kabinet lagi...En. T kater 8hb baru siap...tak sabar rasenyer....pehtu..kena tunggu siling plaster plak...agak2 sempat ke idak nak ddk b4 posa ni...

2 ulasan:

Nieza Ishak berkata...

aippp .. rajin2 blogwalking ... cehhhhhhhhhhh .. tiba2 nak marah org pulak .. kih kih kih

Alin Marlini berkata...

hehehehehe...sila2....jgn marah2 nnt kena jual...kikikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...