KAMU YANG SUKA SAYA

23 Julai 2010

Jom Deco Bersama Alin

Dah 5 hari intenet kat opih ni problem...cam duduk dalam gua plak...terpisah ngan dunia it..sib baik aku ada "berukband" ni...leh gak curi2 bukak.

Aku bengang betul ngan otak ni...time atas moto..time jengjalan..time nak tido..time tulah...cam2 idea kuar tp mana aku nak setkan..kalau kat opih..aku ada buku nota..apa yang berjalan dlm otak ...aku transfer terus dlm note book tu...ni kalau atas moto...camner plak....

Ni entry pun idea mengarut2 jugak ni...korang layang decoration umah aku ek...jommm..layanzzzz....
Ruang Tamu yang nyaman...sweet kan? Alamat aku tidok atas sofa nilah nanti...green is my feveret kaler...
Bilik Tido aku...4 tiang seri tu...leh main cak2 nanti ngan Encik Suami 
Meja Makan ni tuk 2 orang jek..krusi mampu beli 2 jek...ngeh!ngeh!ngeh!
Shelfbook...nak letak novel2 yg aku kumpul nanti...

Dapur aku....cantik tak? Kalau dapuk cam ni..alamat aku wat hiasan jelah...cantik tu..sayang plak nak guna...


Ok tak decorationnyer? Hahahahahahaa...semua tu hanya angan2 jek....sapa2 nak jadikan reference..sila..silakan...amat dialu2kan...

Beginilah nasib sang blogger yang ketandusan idea........


5 ulasan:

Leez berkata...

cantiknya deko..
ni mesti amik kat internet kan..huhuhuh

daisy berkata...

wow...
cantik giler.

Alin Marlini berkata...

leez : ngeh..ngeh...berangan jer lebih....

daisy : memang cantik tp x tau bl blh dpt...kikiki

sshida berkata...

woww....raya jgn lupe wat open house...ajak shida ok...boleh cilok idea nie..keh3x..

Alin Marlini berkata...

shida..open house...ntah smpt ke idak berayer umah baru..byk lg x belilah...kikiki...pelan2 kayuh nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...