KAMU YANG SUKA SAYA

13 April 2012

Celebrate @ Restoran Sari Ratu

 A good boss makes his men realize they have more ability than they think they have so that they consistently do better work than they thought they could
~Charles Erwin Wilson~

Murah rezeki kami semalam. Usai makan kek, bos ajak makan lunch kat Restoran Sari Ratu plak. Kat opis saya ni sedang glamer masakan dari Padang tu. Dekat jek. Berhadapan dengan Pertama Complex, bersebelahan Houz.

Walhal, baru jek sebut-sebut ngan budak chambering, Fathihah..asyik teringat-ingat air durian belanda kat situ. Orang tua kata, masin mulut sebab jadi kenyataan. Alhamdulillah.
4 kuntum bunga yang kembang di taman...hehehehehe..ni jelah kaum hawa kat department saya :)
Sebahagian staff & our lawyers yang macho (~_^)

Yes!!Inilah air kegemaran saya setiap kali bos belanjer kat Sari Ratu
Air Durian Belanda. 
Sangat awesome!

Terima kasih buat bos HHA yang belanjer kami. Tahun depan belanjer lagi ek!

19 ulasan:

POSH76 berkata...

murah rezeki boss belanja

kasihredha berkata...

sambal hijau tu yg buat air liur mengalir nihhhh
sedappppnya

ieda berkata...

waa seronoknyeee ..
makan ramai2 best nak2 bos belanjee .. hurmm lagilah seronok ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

yummeh lah kak alin. nak jugak makan2 besar mcmni...hehe

- dieyana - berkata...

bestnya, orang blanje..ehhehe...

PinKy MoMMa berkata...

rinduuuu zaman bekerja..memang meriah bila boss cakap nak belanja huhu..

kita yang pilih nak makan mana hahahaha..tak senunuh betul ;p

.: iEyLa :. berkata...

terangkat tgk sambal tu.. :)

Izan Ishak berkata...

bestnya boss belanja kak alin!

air durian belanda cam mengooda tekak lah ptg2 nih...

adarnadzmie berkata...

syoknya bos banjer mkn...hehe...murah rezeki alin n the gengs..:)

h4ni3 berkata...

makan free best kan?!
hehe

eni berkata...

murah lah lagi rezeki bos tu kalau selalu belanja....memang mekar dan kembang aihh bunga bunga didept tu....sweet2 belaka...:)

Pia berkata...

"wahh makan free..suke..suke...maknn nmpak sgt sedap..air tu kebetulan pulak ngan air kt umah akk hari ni air durian belanda..tp tak sedap langsung...hahaha..kena perah dr buah betul kot baru sedap.."

Nisa berkata...

Wah, ada lawyer yang belum berkahwin tak? :3

cik panadol berkata...

Makan free memang laju kan hehe..
Nampak menarik restoran tu...nk try la nnt...

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

dalam bangunan bekas panggung wayang dulu ke.... boleh cuba nanti...he he

~~zana@pb~~ berkata...

Murah la rezeki boss lepas ni, mana tau nak naikkan pangkat Alin pulak? hehe...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

sis alin!!! wahhh, rindu sudah ~.~ heheh... lame cik bunga tak dgr kabar tuan belog neyh ;)

Liza Razak berkata...

dah lama saya x mkn kat sari ratu ni...bestnye bos belanja !!

Papa-NtiQ berkata...

Hi ALIN...saya baru jer tadi upload gambor2 masa makan ngan famili kat Sari Ratu cawangan Jln Tuanku Abdul Rahman.
Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal 100% makan, makan dan makan tak de topik lain lagi :)
Oh jangan lupa follow yer blog saya TQ bebanyak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...