KAMU YANG SUKA SAYA

02 Februari 2012

Alin Marlini menang GA Contest POSH!!

Assalammualaikum. Khabare? Sihat? Ceria? Sekejap jek dah khamis kan...semalam cuti tapi  sibuk bersiaran langsung  DARI DAPUR KECILKU. 

Anak-anak sekolah. Encik Suami sibuk kemas rumah sebab isteri sibuk kat dapur.

Hari ni bila bukak blog picisan nie..tengok kat fibox..ada mesej dari KAK EFFA .

Saya menang GA Contest POSH! Mau tak terangkat bila tahu.....rupa-rupanya POSH pun ada bagitau tapi tak perasan. First time tu menang tu....gembira hati bukan main kepalang. Rezeki di hari Khamis. Alhamdulillah.

Terima kasih bebanyak pada POSH. Semoga persahabatan kita walau di alam maya akan berterusan. Insyallah..satu hari pasti kita akan bertemu.


12 ulasan:

KhaiZa berkata...

wau.. seronoknya menang GA. Saya tak pernah menang pun.. hu hu hu sedih :(
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Daftar Sebagai Agen VCO Catalyst disini

Errah berkata...

congrats kak...reszeki akak hari ni

Izan Ishak berkata...

kak alin... tahniah3!!!

best tu menang giveaway... izan dah lama tak join, thn ni baru nak warm up balik..

.: iEyLa :. berkata...

congrats kak.. :)

Rozita berkata...

Tentu seronok menang GA. Rezeki tu... saya belum pernah menag GA lagi...

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

Alhamdulillah & congrats la lin..Rezeki Allah..amin2..akk tumpang gumbira

POSH76 berkata...

Tahniah beb...mmg rezeki u....hadiah ni nanti sesuai sgt utk mummy yg rajin ke dapur ...hope u like it..insyallah ada rezeki kita ketemu

Shu Shinju berkata...

tahniah..:)

:: Mrs.Eady :: berkata...

tahniah :)

Dalila Hamid berkata...

wah alin... tahniah.. bestnya

Rinna berkata...

Tahniah rezeki..tuh.. :)

ratusiput berkata...

wah tahniah...dpt hadiah apa tu...ratu kenal lama gak posh ni start dari forum cari.com lg...tp tu la lom ade rezki nk jumpa je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...