KAMU YANG SUKA SAYA

20 Disember 2011

Akhirnya dapat jugak....Bonjuk Tea...


Salam Tengahari...Dah makan kew?

Amende pulak Bonjuk Tea tu? Korang penah dengar? Magic Ball? 
Nilah air Bonjuk Tea..Perisa Manggo + Magic Ball. 

Rasa dia? Sangatlah sedap. Dengan Magic Ball yang bila kita gigit tu pecah dalam mulut bak mutiara meletup.

Ditambah makan nasi Padang. Fuhhhh!!!!Sampai menjilat jari. Nasi Padang?

Kalau korang nak tahu..ada satu kedai depan Sogo yang sangatlah glamer. Kedai..tak berapa hensem..tapi manusia yang datang..amatlah ramai. Melayu, Cina, India, Indon, Bangla..semua ada...

Makanan kat situ adalah makanan Padang, Indonesia. Dan saya berani katakan masakan Padang kat situ lagi sedap dari Padang di Bandung..mahupun Jakarta. Yang di Padang..belum cuba lagi...:)

Kepada bekas-bekas pekerja HSK dan seangkatan...sila jangan terliur dengan iklan tidak berbayar ini ye..

Kalau teringin sangat..leh datang sini...saya tolong belikan..korang belanjer..(^_^) 


15 ulasan:

miloais milo berkata...

iols tau kedai tu - hanya tak penah makan or beli makanan kat situ...

- dieyana - berkata...

oo, depan sogo tu ye..apa namanya, Restoran Rasa Hati ke apa, nk try la....

.: iEyLa :. berkata...

wahhh..sedap tul..
ni memang tahap PA ter"busy" nih..
mkn pon smpai kt meja je..hihi..
bile nak blnje nasi padang ni kak??hihi

POSH76 berkata...

hamboi mmg sedondonla...ni yg nak terai!!!

iduraz berkata...

wah depan sogo yer kak..air tu pon ada sana ek..kena gi cari nih, apa nama dia ek ..hehehehe

yangyuyu berkata...

hi alin lunch depan pc ke hehe

Rinna berkata...

Wow Alin sedapnyaa akak tgk nasi padang tuh..menyelerakan plak.. :)

:: Mrs.Eady :: berkata...

issh...sedap pulak tgk nasi tuuuu :D

Fahmi Piruz berkata...

haa~ nak air tuuu!!!!!
Kecur mulut ni haa.. XD

Zareene Saifuddin berkata...

nasi padang depan sogo? dia kat dalam kedai cina ke alin.. kalo ye, nama kedai tu Capital Cafe x silap... mmg kedai burux gils la.. tp food mantap... :D

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

mables.... menyelerakan...
kalau Alin belanja saya lagi bessss
he he

Wassalam

gnesop.com berkata...

terasa lapor tgk nasi tu.. :)

::Mastura Zakaria:: berkata...

uiiiiiiiiii sedapnya..huhuhu

Dalila Hamid berkata...

x aci la tyang makan2...... :).. lapaq ni... Alin, dela nk jgak no 1 tu.....hheee...

aTy _faRed~ berkata...

macam besh jer air tu..tengah2 haus ni..:) haa..kedai tu saye tau..tapi tak pernah pergi pon..lalu jer selalu..besh ek upernyer..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...