KAMU YANG SUKA SAYA

03 Ogos 2011

Kenduri Kendara

Maaf ini entri tertunggak. Kisah berlaku Jumaat lepas. Big bos saya buat kenduri nak puasa di Institut Quran Kuala Lumpur (IQKL). First time ke sana. Rasa tenang. Rasa macam nak hantar Qayyum jek kat situ. Boleh jadi tahfiz..mudah-mudahan.

Kedatangan kami sebagai pekerjanya adalah WAJIB. Siapa yang tak hadir kena SHOW CAUSE. Alhamdulilah..department saya semua hadir..


Tu dia..2 ekor kambing bergolek-golek..saya tak berapa suka makan kambing sebab rasa dia macam kambing..hahahahha.. 
 Arabian Stylo...hohohohoho...pehtu siap kena jadi bahan lagik ngan budak-budak jahat opis saya...

 
Bersama Nasyrah (peguam) & Nisa (chambee)...

Tak sia-sia saya join...dapat duit puasa lagik...suker..suker..Tahun depan silalah Yang Mulia Tengku buat lagi ek..duit puasa lebih sikit ek..

7 ulasan:

miloais berkata...

best tu opis buat jamuan berbuka puasa....
nak plak ada kambing panggang! perghhhhhhhhh!~ sedap banget tu!

kasihredha berkata...

wauuu ada kambing golek :)

cik tikah berkata...

wow!!! dahsyatnya kambing tuh bergolek2. haha...

kakchik@ella berkata...

sedap la kambing tu arlin .. KC suka.

munna berkata...

seksinya kambing tu...bestnya baru puasa dah dpt duit puasa blm raya lagi tu....

Liza Razak berkata...

kalau mkn free ni..rugi kalau tolak !! nak pulak ade kambing golek..ermm.. dapnyer

ibh berkata...

Kambennn...Sue pun tak suka kamben gak..sebab sama mcm alin juga...sebab itu Kamben..kikikikii..ada bau kamben..yek!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...