KAMU YANG SUKA SAYA

09 Ogos 2011

Just One Wish

Morning everybody....speaking london saya hari ni ek...

Sebenarnya saja nak bagitau..saya baru beli novel dalam bahasa inggeris....Just One Wish from Janette Rallison.

Emmm...tak taulah berapa bulan mau katam pulak..maklumlah...saya ni bukan dari kategori yang pandai sangat bahasa inggeris..tapi memang nak baca sangat untuk memantapkan skill...



Kalau korang berminat..boleh jenguk-jenguk BOOKFORCHARITY . Macam-macam buku ada. Semua murah-murah. Tokey buku..Kak Ida pun sangat baik. Dan yang paling best..Kak Ida tinggal di Saujana Utama 2. Dia boleh tolong hantarkan lagik...suker sangat.

Best ker? Hehehe..tak tau lagi..belum katam..tapi dari rating yang disurvey..buku ni laris dipasaran..

Alin Marlini : Membaca Itu Jambatan Ilmu!

5 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

wahhh...cam best je novel nih..
t jgn lpe wat summary cite ni ek kak..hehe

Rozali berkata...

Assalamualaikum Alin

selamat membaca

SELAMAT BERPUASA

Wassalam

miloais berkata...

iols penah ga jenguk FB books for charity tu
tapi tak penha beli lagi
nanti nak cuba lah beli buku kat situ plak!

ziana berkata...

Camat membaca dgn jayanyer..Tak paham tanya MNH..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

selamat mentelaah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...