KAMU YANG SUKA SAYA

07 Julai 2011

Salam Khamis

Salam Khamis....sekejap jek dah 4 hari dalam seminggu kan....terlampau pantas masa berlalu...
Maaf..jika minggu ini minggu kegelapan tanpa entry menarik..badan masih lemau..jiwa masih kacau..hehehehe...orang lain yang kahwin..orang lain yang lebih-lebih pulak..kakak pengantin harus begitu...^_^

Nak tengok gambar? Sabar ye...tak sempat nak copy dari si tukang ketip gambar lagi..insyaAllah..next week mungkin ada gambar kahwin..jangan termuntah sudahlah ek...

Okeylah..sila sabar menanti ye...

7 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hahaha... cian kakak pengantin... penat yerk.. takpe.. janji majlis tu sume dapat berjalan ngan lancar kn kak :)

Rozali berkata...

Assalamualaikum Alin

kita kawin dulu orang lain yg lemah22 badan..,he he

Wassalam

ziana berkata...

SAbarrrrrrrrr menunggu!!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ngah sabar nieh...

munna berkata...

skrg ni mmg cepat je masa berlalu... munna pun dah jrg sgt update blog mcm dulu...banyak sgt kerja yg perlu di siapkan...tak sabar nak tgk pic kahwin ni...

NM02 berkata...

hi...

singgah follow sini jugak

tak updet ke hari ni?

ibh berkata...

Kikikiki..alin pun jiwa kacau juga ka....memang rini mood emo ja kot..ngeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...