KAMU YANG SUKA SAYA

29 Julai 2011

Aku menangis dikala Sogo sedang Sales!!!!

Kikikiki...tajuk tak boleh blahhh lagi...apekeheinyerlah nak nangis wahai Puan Alin Marlini???

Mana saya tak nangis...dah Sogo sebelah opis jek...sekadar dapat pandang jek...orang berpusu-pusu beli baju rayer...saya nengok lagik...

Kenapa?

Sebab hari ni belum gaji...huhuhuhuhu...

Alin Marlini : Ada sesaper blogger yang sedang shopping di Sogo???

16 ulasan:

Rozita berkata...

nak menangis gak leh... sebab jauh..hehe

iduraz berkata...

la ops akak sebelah sogo?kat pertama eh...kita baru balik dr sana...masyaallah raamainya orang, tk shopping pon!

Alin Marlini berkata...

Eita : hehehehe..jom nangis samer2..

Idura : apsal tak ckp..blh jumpa-jumpaan..

- dieyana - berkata...

tak sanggup p sogo...., dah serik dulu pergi sekali, rasa nak pitam!! huhuhhu...

Nens Collection berkata...

sy soping mmgu lps..masa berkursus kl aitu...mmg giler sale..smpai x larat nk memilih kot..smpt rembat baju anak je 2 pasang..huhu

munna berkata...

sabarlah puan alin marlini....esok lusa mesti ada sales lagi kat sogo tu....

CIK JATT berkata...

saya ni jauh nun kat utara. tapi each time turun kl, mesti terjah SOGO punya. each time terjah, mesti tgh SALE, pehtu orang ramai gile. tapi redah gakla sebab tak tahan ngan sale dia:)

apple hijau berkata...

nangis jugaaaak...uwaaaa...

azwa amani berkata...

baru nak gi jejalan malam ni kak..nak tengok baju raya...huhu

kak eni osman berkata...

ala la la...siannya dia...tak ape...bos sogo kata they all buat sales sampai raya haji....he he...

cpahniza berkata...

xshoping lg pon..........xtau bila nk shop nyoping...bz arh..huhu

Nisa' Azman berkata...

hehe..sian alin..nway, thanks visit my blog ye..^_^

Ummu Ukasyah berkata...

hari tu pergi sogo, tak tau pun ada sales.. sekali tengok ramai orang dan kena berbaris, takde member kad tak leh masuk.. dah amik barang baby, sekali nak bayar, barisan panjang macam keretapi, terus keluar dengan kepala pening dan kecewa.. ramai sangat orang..

Cik Baju Kurung berkata...

singgah sini dari blog Sharifdez . follow sini jugak . salam perkenalan =)

.: iEyLa :. berkata...

uwaaa....sakit ati g sogo ari sabtu..
xleyh nak masuk kot..ramai nye la org..rase nk nangis je dpn tu..huhu

yuliang11 berkata...

ikan bakar jeram memang sedap!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...