KAMU YANG SUKA SAYA

03 Mei 2011

Dapat Invitation dari India



Kalau dapat invitation dari Prince William & Kate tu..ku gagahkan jugaklah nak pergi Britain...ni dapat invitation dari India pulak...kikiki...

Memang Mr. Irfan ni selalu bagi email kat aku. Aku pun layan jek..ku ingatkan orang Malaysia ruper-rupernyer Made In India...Sekali bagi undangan anak dia mau kawin daaa...

Sorilah Mr. Irfan..saya takleh nak attend sebab tiket pegi India sold out...hehehehe...

Alin Marlini : Invitation dari Bandung ke Jakarta jek yang aku mampu...hehehehe



13 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah best nye kalau dapat merantau ke nagara orang kan... nape akk xg.. bagi la sya g, tapi akak support sume yerk... hahaha

My Little Diary berkata...

hehe
terkejut ek, dpt invitation dari india...

mama tims berkata...

india pon india lah..dpt kenal ngan org dari india..

munna berkata...

klu dpt pergi bestnya...

kak ziana berkata...

Wah mujur lin reject, if not banyak preparation kena buat tu..Belajar Bahasa lagi tapi Lin slalu tengok Hindustan mesti sket-sket dah boleh..Baju lagi..Koman-koman mcm Kate punyer..takper lain taun mu g yer...

Ibnushukran berkata...

2 kali pikir jgk kak klu dapt dr india, klu dri paris mesti time 2 jgk beli tiket.. hehe

Alin Marlini berkata...

Top : takut ar..nak pi India...

Rima : mahu tak terkejut..

Mama Tims : hehehehe..nanti pi sana makan kari jek..

Munna : mau pi Taj Mahal...

Ibunushukran : kalau paris...memang dah pergi pun..(tengok tabung dululah...hehehe)

Kak Ziana : hehehehe...bestnyer dpt jumpa Salman Khan ke..Shahrukh Khan ke..ok gak..

kakchik@ella berkata...

kalo trjadi pegi belikan kc kain saree eh. hihi

Yan berkata...

eee..

wedding depa ni meriah alin. kenduri 3 hari 3 malam atau sometimes 7 hari 7 malam. food..berlambak2..

Nieza Ishak berkata...

jauhhhhhhhhhhhhhhh nya .. kawan paypal ker????

Liza Razak berkata...

jauhnye dapat invitation..kalau ade rezeki pegi laa..boleh merasa tgk wedding sebelah sana pulak :)

qellissa berkata...

wah best tu kalau dapat pegi India..Boleh jumpa Shah Rukh Khan..hikhikhik...

Nadia Mashuri berkata...

jauhnya..
hehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...