KAMU YANG SUKA SAYA

23 Mei 2011

Bercanda di hari cuti...

Dihari cuti-cuti jelah dapat mengabadikan kenangan manis buat anak-anak. 

Terus terang ku katakan sebagai wanita yang bekerja ni terutama kerja aku yang memerlukan pengorbanan selalu lewat pulang..

Waktu hujung minggulah aku dapat menggembirakan hati anak-anak. 
Memang di hujung minggu kita ni nak berehat-rehat tapi dah nama bebudak..seringkali bosan katanya. 

Yelah...dari Isnin sekolah pagi petang..malam kena paksa baca buku..
Kalau hujung minggu pun kena ngadap buku jugak sebab Mama akan jadi Tarzan kalau tak baca ^_^

Untuk menggembirakan dan kurangkan stress anak-anak..kenalah bawak berjalan..
Konsep aku..pergi tempat yang free style....

Konon-konon nak bawak dorang tengok wayang..Encik Suami pun terus q panjang..
Tengok-tengok takder ceriter yang best dan sesuai untuk budak-budak.
Nasib baik Qayyum faham...kami jalan-jalan jek sekitar One Utama..


 Boring-boring layan jelah bebudak ni...
Sib baik size badan aku tak muat..kalau idok...mesti adapun ada amik gambar camni..kakakakaka

Alin Marlini : Weekend depan nak pergi mana pulak ek....

8 ulasan:

kakchik@ella berkata...

wiken mmg masa utk famili. hihi

noornazuha berkata...

sonoknye jalan ngan anak-anak kan Alin..kami ni jehla ber 2 jeh lagi...ntah bila nak be3....ishishish....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.... best nye jalan ngan anak2... bile saya nak ada anak ni ka.. hahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

huhuu... followers saya bertambah jerk kak.. tapi bukan sume nak jengok blog saya ni kak oi :)

TIPS HENDAK TAMBAH BILANGAN FOLLOWERS

MamaYatie berkata...

huhu adat la ibu bekerja..hari cuti br dpt spend byk masa ngan anak2

Yan berkata...

akak ni asik balik kampung je ni.. ingat nak berjimba gak nanti.

miss sue berkata...

seronok nye dpt bercuti ngan family =)

Alin Marlini berkata...

KC : ms tuk family & diri sendiri gak..

Zuha : sabar Zuha. I'Allah...satu hari nanti. Jgn berhenti berdoa

Top : kahwin dulu baru dpt anak..hehehe

Kak Yan : orang ada kampung..hehehe

Mama Yati & Miss Sue : sronok + penat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...