KAMU YANG SUKA SAYA

13 Januari 2011

1st misz-ella.blogspot Contest



MAU TRY??KLIK SINI 
Syarat-syarat : (c & p jek dari blog Kak Chik) 

Follow, Baca dan Komen jugaOh ye, mesti dah komen sekurang-kurangnya 10 entri baru layak masuk contest ni. If u are new follower, u have to dig my blog dan baca entry-entry samada lama atau baru dan komen entry tersebut. Follower lama yg dah always drop comment in my entry, can skip this part, confirm layak syarat pertama-Alamak...saya selalu drop by jek kat blog Kak Chik tanpa tinggal jejak..kena giat komen peh ni....) 

Buat satu entry bertajuk 1st misz-ella.blogspot Contest. Copy and paste the header below and include it in your entry-Sudah buat Kak Chik

Dalam entry tersebut, buat satu slogan..Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana walaupun tak sampai sebulan mengenalinya tapi macam dah lama mengenali Kak Chik. Setiap coretannya bersahaja, sempoi, cool, penuh info, garapan kasih sayang, cerita kekeluargaan dan yang paling mustahak ianya lahir dari hati yang tulus ikhlas. Betulkan Kak Chik? Sebab itu saya suka... Terima kasih sebab Kak Chik yang memang dah glamer sudi jugak singgah blog Alin Marlini yang tak seberapa tu.. (lebih 50 perkataan kot)

Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011,  jam 4 petang-Ada 5 hari lagi

Alin Marlini : Tengah gian join GA contest..menangnyer idak pun...ngeh..ngeh..

9 ulasan:

Gayahspears berkata...

gd luck ya Alin..

salam knai...

Fieza79 berkata...

sekarang malas nk join GA...dl ye rajen.

anyway gud luck..!

Alin Marlini berkata...

Cik Gayahspears : hopefully..mekacih..

Fieza : nak kumpul join GA sampai 100..kalau takkan @ tak pernah menang..baru nak pencen...kikiki

Amy Syaquena berkata...

good luck

AngahSayang2314 berkata...

alin good luckkk apa pun angah 4llow dulu yerrrr jom tukar2 link

toyolkiut berkata...

TK datang tngok ni..
hehe..
persaingan sihat ye..
TK br first time masuk GA/contest mcm ni..

kakchik@ella berkata...

Alin marlini?? Sedapnya nama dia. kalah nama kakchik. hihi ..

Tengss for participating adik. hari tu kakchik dah try bca tp tak leh bukak yg blog. Hari ni, berjaya gak kakchik sampai sini. hihi ..

CIK TOM berkata...

good luck ye yunk!!

kak chik ni mmg best n peramah :)

Maria James berkata...

awak, gudluck ye :)

saya pun join contest ni gak :)
wish me gudluck ye :)
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...