KAMU YANG SUKA SAYA

13 Disember 2010

Wanita & Perfume...bagai irama dan lagu...tidak dapat dipisahkan...

Orang pompuan ni kalau citer bab benda yang dorang suker..salah satu mesti perfume. Tak lengkap idup kalau tak pakai perfume. Aku ni pun memang giler perfume. Tapi boleh kiralah berapa kali..berapa botol..perfume yang aku beli. Aku kan jimat aka kedekut orangnye.....ngeh..ngeh..ngeh..

Nak tau berapa botol perfume yang penah aku beli......ni yang oriiiii tau....



1. Estee Lauder (Pleasure)- Perfume ni memang feveret aku dolu2...sekarang  tinggal botol jek...


2. Christion Dior (Jadore)- Yang ni perfume feveret no. 2...botol pun dah naik karat pasal dah lamer benor simpan buat perhiasan...


3. Chanel-Perfume ni aku beli dr member. Katanye rege murah...import dari Singapore lagi....entahlah...beli jek...


4. Benefit- Perfume ni plak Encik Suami yang belikan sempena dia dapat bonus tahun lepas...hehehehe...last-last dia gak yang guna sampai licin....


5. Miss Saigon- Yang ni member opis Encik Suami yang bagi. Buahtangan dari Vietnam...sayang nak guna jadikan hiasan jeler....

Yang paling ngetoppp aku suker EL & CD jek...tapi tu dolu2...sekarang macam2 bau aku pakai..maklumlah...dah beli berbotol2kan....over the seas lagi...hehehehe...


1. CK (Summer) 

2. Salvatore Ferragamo


3. Hugo Boss


4. Guess Pink


5. Hugo Boss lagi...


6. Lancome (Miracle)


7. Salvatore Ferragamo lagi...


Murah jek regenye...50ml dalam 45000 rp (RM16). Kualiti memang marveles...cam oriiii bebb....cuma botol jek korang takleh dapat cam yang orilah...Tapi korang boleh bawak botol2 kosong korang tu..then suruh jek dorang refill balik. Mudah + Murahkan.....mana makkk tak gilerrr kooooo....beli banyak dapat free gift lagi.....

Ni baru separuh botol jek aku tunjuk...2 kali aku pegi Bandung...2 kali jugak aku borong 2 botol setiap perfume.i likeeeeee ittt.......buat stok......



Collector Parfum ni glamer tau kat Bandung...jangan pegi kedai parfume yang lain...kena pi sini gak..pasal ari tu aku dok kirim...makcik aku beli kat kedai Pasar Baru jek tapi tak setahan parfume kat Collector Parfum.

Kalau korang pi Bandung...jangan lupa singgah Collector Parfum ni tau...dan juga lupa beli buahtangan tuk aku sekali ek....aku mau Gucci pulak...hehehehe...
  

5 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

as'salam..

wah bestnya , rambang mata amy kalau gi sane nie..

Nieza Ishak berkata...

nieza banyak jugak perfium yg tak habis. tiapkali besday dpt perfium tp nieza takmoh pakai .. sayanggggggg ... ;)

Alin Marlini berkata...

Amy: waalaikumussalam...memang mata akan jd rambang kalau pi Bandung...

Nieza : samerlah Nieza...makan tahun nak abihkan...kikikiki

haszuraidah ishak berkata...

wahh..menarik nih..ni yg buat tak sabau nak gi bandung..

p/s : thanks dear coz vote..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

SiLabiLabi berkata...

wah..nak satu..

pos dkt uma..ehahaha

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...