KAMU YANG SUKA SAYA

30 Disember 2010

Ole-Ole dari Rima

Sebenarnya dah lama nak wat entry ni..tapi still kat draft jek...mungkin aku akan sibuk sikit hujung tahun ni..so..yang kuar entry2 ni semua autopublish tau..jangan ingat aku takdek keje asyik menghapdate blog jek...
Minggu lepas dapat tau aku dpt gift dari Rima sebab aku teka lebih kurang betul dia nak pi bercuti kemana.

mekasih Rima..

teng..teng..dpt parfume....cam tau2 jek aku pengumpul parfume...hehehehe...suker sangat2

8 ulasan:

Sofya berkata...

Wow! Tahniah Alin..

kasihredha berkata...

Bestnya dapat hadiah kan.. :)

Alin Marlini berkata...

hehehe...i like....

Myaby berkata...

wohhhhhhhhh
best!

Tuan-Belog berkata...

wahhh...tahniah2...

Yan berkata...

best bya...

norh berkata...

tahniah.. nak jugak tapi tak pernah join contest..hiks

Alin Marlini berkata...

cam dpt awards plak...hehehe...
norh..nnt kt tag kat norh kalau ader contest lg ek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...