KAMU YANG SUKA SAYA

31 Disember 2010

My Assistants

Aku ni buat part time meniaga kek...ala..biasa2 jek...cari duit lebih..tambah pendapatan...lagipun memang aku suker buat kek...
Bila time last minit order..memang aku menggelabah..nak ditolak rezeki..so kelam kabut ke dapur.

Nak dijadikan cerita..aku terpaksa import pekerja tambahan untuk membantu aku buat kerja dengan segera.

Memperkenalkan 2 asssistant baru saya....jeng..jeng..

Ini Balqis...si tukang pembancuh...bab kaler2 ni memang Balqis suker buat..
Yang ni saper kenal???Sila angkat janggut...kikiki...Nilah Encik Suami..tulang belakang aku selama ni..Bab putar memutar ni..memang kena serah kat dia...sebab tenaga lelaki...tak baik disimpan...ngeh..ngeh...

Tulah 2 assistant aku selama ni...ada lagi sorang...si tukang makan & si tukang kacau..tapi dah dia terlantar...tolong tengok jelah....

Sapa yang jadi assistant aku lagi? Jawatan kosong masih terbuka...:)

2 ulasan:

Yan berkata...

Ooo..biz womon gak ye.. Cake apa yg Alin jual?

Alin Marlini berkata...

suker2 jek Kak yan...

kek coklat moist yg plg popular..lain2..tgh belajar lagi...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...