KAMU YANG SUKA SAYA

15 Disember 2010

Cuba Teka?????


~Cuba Teka~



Korang raser mende ni?

Aku beli masa pi Ikea hari tu (dah lama dahhh). Aku tengok Mak Bedah...Cik Tipah..Ah So..Ah Kau..Aci..semua kelam kelibut pi serbu beli mende ni bebanyak...

Aku ni biasa arrr....mana leh nengok orang berduyun-duyun ...pasti jualan murah ni...Pandang kiri kanan...Encik Suami takder...aku pun menyibukkan diri pi serbu gak...Aku usher-usher dulu...Mak Bedah amik 5..Ah Kau amik 10..Aci pun amik 10...mak aiiiii....banyaknye dorang ni beli...nak buat per...nak meniaga kaaa????

Aku jenguk dekat-dekat...patutlah dorang beli bebanyak...murah bebenor....tak silap aku RM2..berapa sen ntah....aku ni memang pantang nengok benda murah...apalagiiii....aku pun belilah....3 jek.....hehehehe.....

Bila balik umah..puas pikir-pikir..apa mende ni? Balik-balik pun kena ketawa ngan Encik Suami....ngeh..ngeh..ngeh..Cuba korang teka amende ni????Nak adiah ker???Okaylah nanti aku pikir aku nak bagi aper ek....korang teka jelah...saje jer suka suki....

18 ulasan:

misz jue berkata...

pasu ke?

Alin Marlini berkata...

MJ : kegunaan harian....cuba teka lagi....

~aku_najwa~ berkata...

ke tong sampah? ehe

haszuraidah ishak berkata...

samada tong sampah or ala-ala baldi?

hehehe..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Alin Marlini berkata...

ngeh..ngeh..ngeh..masih belum ada jawapan yang betul....

klu : santai

Myaby berkata...

tong sampah kan

i ada warne merah
hehe

Mama Zharfan berkata...

ni alas pasu bunga la..ie kita letak pasu dgn bunga yg size besar kat dlm bekas ni..tp size pasu tu kenalah lebih kecik sikit dari bekas itam ni ;)

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

tempat mengisi barang2 untuk berkelah kot...

Alin Marlini berkata...

klu lagi : lepak2

haszuraidah ishak berkata...

bangku utk duduk..hahaha..


Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

eiyda berkata...

evert stoolkan?...;)

Amy Syaquena berkata...

as'salam..

x ada sape jawab betul lagi ke hu3...

Alin Marlini berkata...

kita dah ada pemenang..nanti saya umumkan dlm n3 latest ek...

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

ow dah ada pemenang ok..akan kutunggu...he3...

Alin Marlini berkata...

Sabar ye....

Sofya berkata...

nak letak apa tu? macam pasu tapi besar sangat... bakul isi barang mainan kot...

mfazli berkata...

salam, alin aku buat simpan mainan anak aku..kat kedai aku aku letak barang/baju yg nak offer murah murah..

**yang pastinya benda ni boleh buat tempat duduk..mengikut keberatan pada labelnya not more than 100kg kalau tak silap aku..

Alin Marlini berkata...

Abang : hehehehe...dah dpt pemenang..ko terlambat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...