KAMU YANG SUKA SAYA

18 Oktober 2010

CiCaK ToKeK

Korang penah dengar pasal  Cicak Tokek?Aku pun tak pernah dengar gak..tapi lately ni sangat glamer si Encik Cicak Tokek atau Cicak Besar ni...lagi glamer dari Anuar Zain...kikikiki..

Actually, aku nak sharing info ni ngan korang pasal Encik Cicak Tokek ni sangat berharga dirinya. Boleh cecah jutaan ringgit..Kayo makcik!!Ni semua gara-gara Adik Bongsuku...sibuk bercerita pasal lagenda Cicak Tokek ni...ngalahkan citer Lagenda Budak Setan plak...

Dia dan beberapa kawan seangkatannya sedang giat membela Encik Cicak Tokek ni. Modal hanya RM1,200.00 yang dishare beramai-ramai dan untungnya yang boleh mencecah ratusan ribu..mungkin jutaan ringgit dengan syarat Encik Cicak Tokek mesti gemok dan sihat. Jika Encik Cicak Tokek hanya seperti Encik Cicak Kubing (cam yang ada kat umah Kak Eynda tu..hehehe) tak dapatlah ratusan ribu ringgit. So, kena cukup makan, pakailah ....barulah masyukkk...

Apa yang glamer sangat Encik Cicak Tokek ni???Hebat sangat  ke?Hensem sangat ke? Sasa sangat ke?
Difahamkan bahawa cicak tokek ini mengandungi suatu zat aktif yang mempunyai sifat theurapetik. fakta ini muncul seperti pada kejadian hempedu beruang yang ternyata juga mengandung zat aktif bersifat theurapetik. Zat aktif tersebut yang masih dalam tahap uji klinikal tahap 1 telah menunjukkan hasil yang signifikan. zat aktif yang diberi dengan nama IUPAC Tri-heksipentafenikol mempunyai sifat menghambat pertumbuhan kanker/metastasis sel kanser melawan HIV dan H1N1 viral. Sumber Ajaibbenar
Sangat hebat kuasa Encik Cicak Tokek ni ek..ala-ala Cicak Man pulak...hehehehe...

Ada yang berminat nak jadi penternak? Boleh jadi kayo tuu...tapi aku ni penggeli..tak sanggup nak nengok apatah lagi nak pegang. Geli wooo....

Nak tengok camner ruper Encik Cicak Tokek? Sila tengok dibawah ni.....

Amaran!!!Ibu mengandong tidak boleh lihat....
*
*
*
*
*
*
*
*

Sayalah Encik Cicak Tokek...hehehehe







Ngeh!Ngeh!..aku saja bagi korang tengok Encik Cicak Tokek versi kartun..pasal aku geli nak tunjuk gambaran sebenar. Sesaper yang tak geli bolehlah search kat google...korang taip jek Cicak Tokek...berlambak muka depa nih..orang tengah glamer kan....

2 ulasan:

Tuan-Belog berkata...

ada info menarik psl tokek ni...
http://www.wowberita.com/2010/12/apa-istimewa-sangat-cicak-tokek.html

Alin Marlini berkata...

hahahaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...